Yükseköğretimde 10 yıl, 1311 Çocuk Gelişimi Mezunu!

Gelecek Eğitimde Derneği tarafından düzenlenen 3. Okul Öncesi Zirvesi 4 Mayıs’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda başladı.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi olarak Altın Sponsoru olduğumuz etkinlik programında birbirinden değerli konuşmacıların ve atölye çalışmalarının olacağı Zirve, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent Yazıcı’nın konuşması ile başladı.

Geleceğin Eğitimcileri Ödül Töreni’nde Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tolga Yazıcı’ya Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu tarafından ‘’Okul Öncesine Değer Katan Yenilikçi Eğitim Modeli’’ ödülü takdim edildi.

Yükseköğretimde 10 yılı tamamlayan İstanbul Ayvansaray Üniversitesi 1311 Çocuk Gelişimi programı mezunu verdi. Doç. Dr. Tolga Yazıcı konuşmasını; ‘’İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, sahiplenme ve aidiyet duygusu ile özgün modeller üreterek, etik ve kalite standartları gözetiminde, öncü teknolojiler kullanıp kültürel mirasa sahip çıkarak, geçmişle geleceği birleştirmek amacıyla ülkemizin hedefleri için faaliyet göstermeye devam edecektir.’’ sözleriyle tamamladı.

2 gün boyunca sürecek olan Zirve birbirinden değerli konukları ağırlıyor. 5 Mayıs’ta yapılacak atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak İstanbul Ayvansaray Üniversitesi tüm katılımcıları Ayvansaray yerleşkesinde ağırlayacak.