Yüksek Lisans Programları Kesin Kayıt Başvurusu için İstenen Belgeler Hk.

GRAFİK TASARIMI(TEZSİZ), TARİH(TEZLİ), TARİH(TEZSİZ), MİMARLIK(TEZLİ), MİMARLIK(TEZSİZ)
YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYITLAR İÇİN
BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

2018 / 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR DÖNEMLERİNE AİT AKADEMİK TAKVİMİ (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

2018 / 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI PROGRAM ÜCRETLERİ LİSTESİ (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

1. Öğrenci Beyan Formu (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ.)

2. Lisans Diplomasının Veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı İle Birlikte Bir Suret Fotokopisi

3. Nüfus Cüzdanının Fotokopisi / Pasaport Fotokopisi

4. Transkript belgesinin aslı ile birlikte bir suret fotokopisi

5. Öğrenciye Ait Son Altı Ay İçerisinde Çekilmiş 3 Adet Fotoğraf

6. Erkek Adaylar İçin Terhis Yada Tecil Olduğunu Gösterir Askerlik Durum Belgesi - (E-Devlet üzerinden de alınabilir)

7. İkametgâh Belgesi - (E-Devlet üzerinden de alınabilir)

8. Adli Sicil Belgesi - (E-Devlet üzerinden de alınabilir)

9. Lisans Diplomasını Yurt Dışında Almış Bulunanlar İçin Y.Ö.K Denklik Belgesinin Aslı İle Birlikte Bir Suret Fotokopisi ( Y.Ö.K Denklik Belgesi Başvurularını İncelemek İçin Lütfen Burayı Tıklayınız. )

10. Kayıt Olacak Öğrenci Yerine Kayıt İşlemlerinin Bir Başkası Tarafından Yapılabilmesi İçin Vekâletname Gerekmektedir. Vekil Tayin Edilen Kişinin Nüfus Cüzdan Fotokopisi Ve Vekâletnamenin Aslı İle Birlikte Vekil Tayin Edilen Kişi Tarafından Kayıt İşlemleri Yapılabilmektedir. Vekâletnamede “İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Bünyesindeki Yüksek Lisans Programlarına Kaydımın Yaptırılması, Dondurulması, Silinmesi Ve Adıma Yapılacak Her Türlü İşlemlerimde Adlı – Soyadlı Kişiyi Vekil Tayin Ediyorum” Şeklinde İbarenin Yer Alması Gerekmektedir.

11. TEZLİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA BAŞKA BİR ÜNİVERSİTEDE KAYDININ OLMADIĞI HAKKINDAKİ DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINZ.)

Kesin Kayıt 08-12.10.2018 tarihleri arasındadır.