Yetenek Kapısına Kayıt olmak ve Detaylı Bilgi için Tıklayın!

Değerli Öğrencimiz ve Mezunumuz,

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından başlatılan Yetenek Kapısı projesi, öğrencilere ve mezunlara staj ve istihdam olanağı sağlayan ve işverenlerin iş ilanlarını barındıran elektronik bir platformdur. Yetenek Kapısı’nda öğrenci ve mezunlarımız işverenler tarafından verilen ilanları görebilmekte, başvuru yapabilmekte ve ilgili işte istihdam edilme imkânına sahip olabilmektedir. Gerçekleşecek çeşitli etkinliklerden, yine yetenek kapısı üzerinden haberdar olabilme olanağı sağlanmaktadır. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi olarak, öğrenci ve mezunlarımızla işverenleri ortak bir platformda buluşturarak, nitelikli istihdama katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Sizler de Yetenek Kapısı’na üye olabilir, profil oluşturabilir ve iş ilanlarını inceleyerek istihdam olanağına sahip olabilirsiniz. Sistemde Kariyer Danışmanımızdan randevu alarak, online ya da yüz yüze görüşme ve destek alma imkânı sunmaktayız.

Yetenek Kapısı Kayıt; https://www.yetenekkapisi.org/register