Web ve Mobil Programlama Eğitimi 800’den Geri Saymaya Başladı!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde Web ve Mobil Programlama (Yazılım Eğitimi) 120 katılımcı ile başladı. Toplamda 800 saat sürecek eğitimin sonunda tüm katılımcılar Microsoft’un uluslararası geçerliliği olan sınava katılım sağlayabilecekler.

Katılım Koşulları arasında;

- Üniversitelerin bilişim ile ilgili Lisans bölümlerinden mezun olan,
- Sayısal bölümlerinden mezun olan,
- Mühendislik bölümlerinden mezun olan,
- Bilgisayar Programcılığı ön lisans bölümlerinden mezun olan ve aktif olarak çalışmayan tüm adaylar katılım sağlayabilirler.

Introduction, Database, İleri C# & ORM, Web Programming gibi birçok konu başlığı bulunan eğitimler uzman eğitmenler tarafından verilecektir.

15 Nisan 2019 tarihinde bitecek Web ve Mobil Programlama Yazılım Eğitimi’ni tamamlayan katılımcılar İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ve İŞKUR’un katılım sertifikalarını alacaklar.