Vize Sınavları Bilgilendirme Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla eğitim-öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan yürütülebilmesi için aldığı kararlar doğrultusunda, üniversitemizin vize sınavları için almış olduğu senato kararı aşağıdaki gibidir.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi akademik takviminde bulunan 30.03.2020 - 05.04.2020 tarihleri arasında hali hazırda dönem başından beri uzaktan eğitim yoluyla verilen derslerin tamamı ve Plato Meslek Yüksekokulu’nda bulunan tüm Uzaktan eğitim programlarının vize sınavları online olarak yapılacak olup, örgün ve 2. Öğretimde yapılan yüz yüze derslerin sınavları ilerileyen bir tarihe ertelenmiştir. Vize sınavlarının nasıl yapılacağı ve tarihi ile ilgili bilgilendirme ilerleyen günlerde yapılacaktır.

Evde Kalın, Sağlıklı Kalın, Uzaktan Eğitim Alın

Prof. Dr. Osman ÇAKIR