Uzaktan Eğitim Ders Programı (Bahar Yarıyılı / 2019 - 2020)

2019 - 2020 Ayvansaray, Merter ve Yenibosna Bahar Yarıyılı lisansüstü bölümleri uzaktan eğitim ders programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

- Lisansüstü Bölümleri Uzaktan Eğitim Ders Programı (PDF)

2019 - 2020 Ayvansaray, Merter ve Yenibosna Bahar Yarıyılı lisans bölümleri uzaktan eğitim ders programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

- Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Uzaktan Eğitim Ders Programı (PDF)

- İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uzaktan Eğitim Ders Programı (PDF)

- Mühendislik Fakültesi Uzaktan Eğitim Ders Programı (PDF)

2019 - 2020 Ayvansaray, Merter ve Yenibosna Bahar Yarıyılı Plato Meslek Yüksekokulu uzaktan eğitim ders programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

- Plato Meslek Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Ders Programı (PDF)

2019 - 2020 Hazırlık bölümleri uzaktan eğitim ders programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

- Hazırlık Bölümleri Uzaktan Eğitim Ders Programı (PDF)