"Televizyon Haberlerinde Öteki Olmak" Kitapçılarda!

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Öztürk yazarı olduğu ‘’Televizyon Haberlerinde Öteki Olmak’’ kitabında; Medyada “öteki” nasıl temsil edilmektedir? sorusunu yanıtlanıyor.

Bu konudaki temel sorunun öteki olanın medyada temsil ediliş biçiminin toplumsal hayata olan etkileriyle ilgili olduğundan bahseden Öztürk konuyu tek bir cümle ile açıklıyor; ‘’Medya, öteki olana dair söylemini toplumdaki politik, ekonomik, moral ve kültürel söylemlere eklemleyerek inşa eder.’’

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Öztürk’ün yeni kitabı ‘’Televizyon Haberlerinde Öteki Olmak’’ tüm kitapçılarda!