SKALA SANAT EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi bünyesinde bulunan Plato Sanat 2010 yılından itibaren sergi, etkinlik ve performanslara yer veren güncel sanat mekanıdır.

Sanatla bütünleşik eğitim anlayışını benimseyen İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, sanat eğitimleri ile bireysel ve toplumsal gelişime katkı sağlamayı hedefliyor. Plato Sanat tarafından organize edilen Skala Sanat Eğitimleri ile teorik bilgiyi profesyonel eğitmenler ile bir araya getiriyor.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Balat yerleşkesi içerisinde yer alan Plato Sanat, sanatı hobi olmaktan çıkartıp hayatınızın merkezine yerleştiriyor. Profesyonel eğitmenlerin yer aldığı ve birçok konu başlığının bulunduğu Skala Sanat Eğitimleri ile güncel sanatı ulaşılabilir hale getiriyor. Herhangi bir katılım şartı bulunmayan eğitimlerin hepsi sertifikalı.

Plato Sanat; sanatsal duyarlılığı olan, kendisine yeni bir bakış açısı arayan herkesi bekliyor!