Prof. Dr. Banu Manav, Universitat Politecnica de Valencia Tarafından Yürütülen Projede Yer Aldı!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Banu Manav, Universitat Politecnica de Valencia tarafından yürütülen Assessing Color Preferences in Le Corbusier’s 1931 Salubra Keyboards başlıklı proje çalışmasında, proje yürütücüsü olarak yer aldı.

27.01.2020 - 30.01.2020 tarihleri arasında Üniversiteyi ziyaret ederek, proje grubu ile araştırmanın metodolojisi üzerine toplantılar yapan Prof. Dr. Banu Manav, Instituto de Restauracion del Patrimonio, renk laboratuvarı ziyareti sürecinde ise renk atlasları, renk ölçümleri ve program yazılımları üzerinden yürütülen projenin tasarımı ve planlamasına yönelik çalışmalara katkıda bulundu.