Kayıt Yenileme - Erken Kayıt

1-) Nakit ödeme yapmak isteyen öğrencilerimiz eğitim bedelini 2018-2019 dönemi ekli listede bölüm fiyatı üzerinden %15 nakit indirim şeklinde belirtilen iban numaralarına yatırabilirler.

ALBARAKATÜRK - ALİBEYKÖY ŞUBESİ - TR80 0020 3000 0369 3384 0000 01

İŞ BANKASI – KARAKÖY ŞUBESİ - TR55 0006 4000 0011 0280 6442 69

2-) Kart ile ödeme yapmak isteyen öğrenciler aşağıda belirtilen banka kartları ile işlemlerini tamamlayabilirler.

(WORLD – BONUS – PARAF – FİNANSBANK - MAXSİMUM – ZİRAAT – HSBC - AKBANK)
banka kartlarına peşinatsız ve vade farksız 10 taksit yapılacak şekilde işlem yapabilirler

3-) Peşin ve kredi kartı ödemeleri dışında öğrenciler yıllık öğrenim ücretini aşağıda bilgileri verilen bankalar ile peşinatsız 10 taksit olacak şekilde kampüsümüzdeki banka ile iletişime geçip kayıtlarını yapabilirler. Ayrıca Uzaktan Eğitim öğrencilerimiz aşağıdaki bilgileri bulunan bankaların kendilerine en yakın şubelerine gidip başvuruda bulunabilirler. Kredi kartı ile uzaktan ödeme yapacak öğrencilerimizin kubrayavuz@ayvansaray.edu.tr veya emrecancicek@ayvansaray.edu.tr mail adreslerine mail order ile ödeme yapmak istediğini belirtmesi yeterli olacaktır.

Anlaşmalı Bankalar;

Türkiye İş Bankası – Karaköy Şubesi
Albaraka Türk – Alibeyköy Şubesi

NOT: Bankadan taksit yapacak öğrencilerimizin gelir belgesi ve E-devlet şifresini yanında bulundurması gerekmektedir. Ayrıca bankalar Balat kampüsünde mevcuttur. Kayıtlarımız Balat kampüsünde alınmaktadır.

Erken Kayıt Bölüm - Program Fiyat Listesi