Katman Katman İstanbul!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık alanında Erasmus+ Personel Haftası "Katman Katman İstanbul" etkinliği sona erdi!
25-29 Haziran tarihleri arasında İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Balat Yerleşkesi’nde Uluslararası Ofis tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile alanında uzman birçok profesyoneli misafir etti. Sanat, tasarım ve mimarlık alanında Avrupa’daki Akademisyenler ile İstanbul Ayvansaray Üniversitesi akademisyenleri tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Seminerlerin yanı sıra katılımcılar İstanbul’un tarihi semtlerini de gezmeyi ihmal etmediler. Erasmus+ Personel Haftası "Katman Katman İstanbul" etkinliği sonunda tüm katılımcılara sertifikaları verildi.