İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ve WoW İstanbul Hotel İşbirliği

Wow İstanbul Hotel’de üniversiteler ile sektör işbirliği çerçevesinde düzenlenen “Üniversiteler ve Sektör Buluşması” seminerine İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri katıldı.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kansu Gençer’in açılış konuşmasıyla başlayan seminerin içeriğinde; gastronomi kavramının yanı sıra sektöre genel bakış üzerine de konuşmalar düzenlendi. Wow Hotel Genel Müdür Yardımcısı Bengü Ünal, Wow Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Emine San Kurç, Executive Chef İsmail Yılmaz ve Soffa Mutfak Eğitmen Şefi Emrah Fandaklı’nın da tecrübelerini paylaşacağı seminer, farklı konu ve konuklarıyla 1 ay süresince devam edecek.