İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Uluslararası Anlaşmalara Devam Ediyor!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Erasmus+ Programı kapsamında anlaşmalar yapmaya devam ediyor.
32 Partner işbirliği ile çalışmalarına devam eden İstanbul Ayvansaray Üniversitesi yeni anlaşmalar ile uluslararası ağını genişletiyor. Bu anlaşmalar ile, uluslararası akademik işbirlikleri ve yabancı öğrenci gibi daha birçok alanda çalışmalar gerçekleştirilebilecek.
Avrupa 2020 Stratejisi hedeflerine uygun olarak farklı sektör ve işbirliğini teşvik eden Erasmus+ ile de öğrenci ve personel hareketliliği programları organize edilebilecek.

En yeni anlaşmalar arasında 2003 yılında Avusturya'da kurulan Sigmund Freud Üniversitesi yer alıyor. Pratik ve akademik konuların birbirini tamamladığı, psikoterapiyi psikoterapi bilimine dönüştürmeyi amaçlayan üniversite şu anda 56 farklı ülkeden gelen öğrencilerine psikoterapi alanında eğitim vermeye devam ediyor.

Yeni yapılan anlaşmalar;

Sigmund Freud Üniversitesi
Portekiz Évora Üniversitesi
Almanya Potsdam Üniversitesi
Polonya’da bulunan Lublin Teknoloji Üniversitesi

Anlaşmalı olduğumuz üniversiteleri incelemek için;