İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Rehber Öğretmenler İle Buluşuyor!

Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Ayvansaray Üniversitesi tarafından organize edilen ‘’ Eğitim Ortamlarında İletişim Sorunları ve Çözümleri’’ semineri başlıyor.

İstanbul’da görev alan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğretmenlerinin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla verilecek eğitim 3 Nisan’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde Yrd. Doç. Oktay Aydın’ın sunumuyla gerçekleşecek.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden mezun olan Aydın, aynı üniversitede yüksek lisansını Eğitimde Psikolojik Hizmetler alanında, doktorasını ise Eğitim Bilimleri alanında tamamladı.

Alanıyla ilgili bir çok sayıda bilimsel makale, gazete ve dergi yazıları da bulunan Yrd. Doç. Oktay Aydın seminerde; eğitim ortamlarında sıkça yaşanılan sorunlar, egonun yapılanması, gerçek iletişim, yaşanılan sorunlar arasındaki psikodinamikler gibi bir çok başlığa değinecek.

2 saat sürecek olan eğitimin sonunda tüm katılımcılara sertifikaları takdim edilecek.