İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Sanat Contemporary İstanbul 2018’de!

Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul 13. kez sanatseverleri 20-23 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde ağırladı.

Contemporary İstanbul 2018 yılında; 83 çağdaş sanat galerisi, 650 sanatçı ve 2000’i aşkın sanat eseriyle 13. yılını tamamladı. Ali Elmacı ve Erdoğan Zümrütoğlu gibi birçok ünlü sanatçının da bulunduğu fuara binlerce katılım sağlandı.

Contemporary İstanbul’un destekçisi olan İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Sanat, Rota Çağdaş Sanat Yarışması’nın sonuçlarını buradan da duyurdu. Uzun bir başvuru sürecini tamamlayan Rota Çağdaş Sanat Yarışması sonuçları, 4 Ekim’de İstanbul Ayvansaray Üniversitesi çağdaş sanat mekanı Plato Sanat’ta sergilenecek.