İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Sanat 10.Yılında Medya Sponsoru olarak Contemporary İstanbul 2019’da!

Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul sanatseverleri bu yıl 14. Kez 12-15 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde ağırlayacak!

Küratörlüğünü Fransız sanat araştırmacısı Anissa Touati'nin üstleneceği fuarda, 22 ülkeden 75 çağdaş sanat galerisi, 510 sanatçı ve bin 400'ün üzerinde eser yer alacak.

Fuar kapsamında Lütfi Kırdar'da yer alan teras alanı, 9 sanatçının katılımıyla "Garden of Eden" isimli bir heykel parkına dönüşecek. 12 Eylül’de CIF Dialogues programında "Akdeniz Ufukları" teması altında, "Akdenizlilik Kavramı" konuşulacak.

Her yıl eylül ayında Türkiye ve dünya çağdaş sanatından örnekleri bir araya getiren etkinlik, Lütfi Kırdar Rumeli Salonu'nda yerli ve yabancı sanatseverlerle buluşacak.

Contemporary İstanbul’un Medya Sponsoru, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Sanat’ın ‘Plato Sanat’ta 10. Yıl Sergisi’ni 15 Eylül'e kadar B2-104’te ziyaret edebilirsiniz.