İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni ile İlk Mezunlarını Verdi!

Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik Tasarımı, Güvenlik Bilimleri ve Uygulamaları, Mimarlık, Pazarlama İletişimi, Psikoloji ve Tarih Programlarının mezun olduğu tören Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Osman Çakır’ın açılış konuşması ile başladı. Tören, Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Nihat Kırmızı’nın konuşmasıyla devam etti.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Tayfun Güven’in gerçekleştirdiği mezuniyet yemininin edilmesinden ardından, mezunlarımıza cübbe giydirme ve diploma takdimini, Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Nihat Kırmızı, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Osman Çakır, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Rehat Faikoğlu ve Galatasaray 2. Başkanı Sayın Yusuf Günay gerçekleştirdi.

Törende Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programından mezun olan öğrencimiz Mehmet Taş mezuniyet konuşmasını gerçekleştirdi.

Mezun öğrencilerimizi kutlar, yaşam boyu başarılar dileriz.