İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Kuluçka Merkezinde İlk İş Birliği İmzalandı!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ile Türkiye'nin ilk sanal prodüksiyon firması Turaz Bilişim San. ve Tic. A.Ş. (MGX Film) arasında, üniversite ve sanayi arasındaki iş birliğini kuvvetlendirmek ve uygulanabilir sonuçların sanayiye aktarımını sağlamaya yönelik olarak protokol imzalandı.

Üniversitenin Kuluçka Merkezi ile yapılan protokol kapsamında; bilimsel veya teknolojik araştırmalara, denelere yönelik proje çalışmaları ve bu projelere dayalı makale ve bildiri çalışmaları, lisansüstü alanda iş birlikleri, kurs, çalıştay, seminer gibi etkinlikler yer alıyor. Ayrıca lisans öğrencilerinin staj ve bitirme projelerini Turaz Bilişim ile iş birliği içinde yapmaları da protokol kapsamında yer alıyor.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Kuluçka Merkezi, öğrenci katılımlı projelerin yürütülmesi, fikirlerin hayata geçirilmesinin sağlanması, firmalara akademik ve mekânsal destek sağlaması, pek çok firmayı aynı çatı altına toplayarak sinerji üretmesi gibi sektör/ sanayi iş birliklerinden doğan tüm avantajları bünyesinde toplayacak.