İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Global Classroom ile Dünyaya Açılıyor!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Global Classroom yöntemiyle dünyaya açılıyor. İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümleri ile Global Classroom uygulamasına geçiyor.

Drexel Üniversitesi ile İstanbul Ayvansaray Üniversitesi arasında başlayan bu işbirliği ile öğrenciler aynı dersi eş zamanlı işleme fırsatı yakalayacak. Sanal sınıf uygulamasıyla devam edecek olan Global Classroom, gelişen teknolojiyle bütünleşik eğitim sistemini destekliyor.

Böylece öğrenciler farklı ülke ve kültürden öğrencilerle ders kapsamındaki konuları eşzamanlı olarak akademik ortamda tartışarak fikir alışverişinde bulunma ve dünyayı tanıma olanağına kavuşuyor.