İhale İlanı (30.10.2018)

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi olarak Balat Yerleşkesi ve Merter Yerleşkesinde 24 saat esasına göre hizmet verecek şekilde belirli istekliler arasında ihale yöntemi ile 1 yıl süreli özel güvenlik hizmet alımı gerçekleştirilecektir.

Teklif vermek isteyen firmaların, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Mevzuatı ve ilgili mevzuatlarda yer alan bütün şartları taşıması ve ihalelere katılmaktan yasaklanmamış olması gerekmektedir.
Üniversitemiz satın alma biriminden temin edilebilecek sözleşme taslağı dikkate alınarak en geç 14/11/2018 mesai bitimine kadar tekliflerin Üniversitemiz Satın Alma Birimi’ne teslim edilmesi veya e-posta yolu ile gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra verilecek teklifler geçersiz kabul edilecektir.

İrtibat Bilgileri:
Adres: Ayvansaray Üniversitesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İSTANBUL
Telefon: 0212 444 76 96
E-.posta: satinalma@ayvansaray.edu.tr
İhale Konusu: Güvenlik Hizmeti
İhalenin Usulü: Belirli İstekliler Arası İhale
Yapılacağı Yer: Ayvansaray Üniversitesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İSTANBUL
İhale Evrakları: Kuruluş Sicil Gazetesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası,Referanslar

Sözleşmeye ulaşmak için tıklayınız.
Şartnameye ulaşmak için tıklayınız.