İhale İlanı (15.05.2019)

Üniversitemizin tanıtımı kapsamında kurumsal tanıtım ve reklam çalışmaları için belirli istekliler arasında ihale yöntemi ile dijital pazarlama hizmeti satın alınacaktır.

Söz konusu hizmete ilişkin detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir;

Google AdWords, Youtube, Facebook ve diğer sosyal medya alanlarında performansa dayalı çalışmalar (ve tüm internet reklamları) kapsamında aşağıdaki hizmetleri alınacaktır.

• Google AdWords konusunda stratejik danışmanlık verilmesi,
• Google AdWords'te kullanılacak, kelime, reklam grupları ve metinlerin oluşturulması,
• Google İçerik ağı kampanyaları için kullanıcı ve yerleşim (site) hedeflemelerinin belirlenmesi,
• Kampanyaların belirlenecek zaman planlarına uygun olarak yayına alınması,
• Dönüşüm hedefleri doğrultusunda kampanyaların optimize edilmesi,
• Kampanya performansının aylık olarak yönetici özeti halinde raporlanması,
• Google ekibi ile yeni ürünler ve yeni fırsatlar için iletişim halinde olunması,
• Yeni kampanya kurgularının ve reklam modellerinin pazarlama hedefleri doğrultusunda hesaba entegre edilmesi,
• Hizmet verilen tüm platformlar için siteye yerleştirilmesi gereken kodlar ile ilgili teknik desteğin verilmesi,
• Yeni çıkacak tüm performansa dayalı ve/veya markaya fayda sağlayacak reklam modeli ve platformların bildirilmesi,
• Periyodik strateji toplantılarının düzenlenmesi,
• Kurum’un sosyal medya alanlarındaki (Facebook, Twitter, Instagram, Google, Youtube) reklam faaliyetlerinin yürütülmesi.

İhaleye davet edilen firmalar tekliflerini yüzdelik belirterek tekliflerini ileteceklerdir, teklifleri en geç 24.05.2019 tarihine kadar aşağıda bulunan adrese elden teslim etmeleri veya elektronik posta yoluyla göndermeleri gerekmekte olup aksi halde verilen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

İrtibat Bilgileri:
Adres: İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İSTANBUL
Telefon: 0212 444 76 96
E-posta: satinalma@ayvansaray.edu.tr
İhale Konusu: Dijital Pazarlama Hizmeti
İhalenin Usulü: Belirli İstekliler Arası İhale
Yapılacağı Yer: Ayvansaray Üniversitesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İSTANBUL
İhale Evrakları: Sicil Gazetesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası, Firma Referansları
Teminat: Teminat Alınmayacaktır.

Sözleşmeye ulaşmak için tıklayınız.