İhale İlanı (13.11.2017)

Ayvansaray Üniversitesi olarak Merter Yerleşkesi’nde yer alan iki adet ve toplamda 10.000 m2 kapalı alana sahip binalar ile ilgili olarak;

Çalışma projelerinin hazırlanması (Mimari, mekanik, elektrik), mobilizasyon, kırım ve moloz atımı, çevre düzenlemesi, zemin işleri, duvar işleri, tavan işleri, kapı işleri, kapı işleri, vitrifiye, elektrik işleri, mekanik işler, çelik yangın merdiveni imalatı ve montajı, asansörler, şantiye ve yönetim gideri başta olmak üzere diğer bütün işlerin anahtar teslim yapılması amacıyla Üniversitemiz Satın Alma Birimi’nden edinilebilecek uygulama projesi doğrultusunda sayılan işlerin malzeme ve işçilik dâhil yapılması için belirli istekliler arası ihale usulü ile ihale yapılacaktır.

Teklif vermek isteyen firmaların, yasal bütün şartları taşımakla birlikte kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmamış olması gerekmektedir.

İhaleye katılmak isteyen firmaların en geç 29/11/2017 mesai bitimine kadar teklifleri Üniversitemiz Satın Alma Birimi’ne teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra verilecek teklifler geçersiz kabul edilecektir.