İhale İlanı (13.11.2017)

Ayvansaray Üniversitesi olarak Balat Yerleşkesi, Yenibosna Yerleşkesi ve Merter Yerleşkesi’nde 24 saat esasına göre hizmet verecek şekilde belirli istekliler arasında ihale yöntemi ile 1 yıl süreli özel güvenlik hizmet alımı gerçekleştirilecektir.

Teklif vermek isteyen firmaların, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Mevzuatı ve ilgili mevzuatlarda yer alan bütün şartları taşıması ve ihalelere katılmaktan yasaklanmamış olması gerekmektedir.

Üniversitemiz satın alma biriminden temin edilebilecek sözleşme taslağı dikkate alınarak en geç 29/11/2017 mesai bitimine kadar tekliflerin Üniversitemiz Satın Alma Birimi’ne teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra verilecek teklifler geçersiz kabul edilecektir.

İrtibat Bilgileri:
Adres : Ayvansaray Üniversitesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İSTANBUL