İhale İlanı (01.11.2019)

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi bünyesinde Aday İlişkileri ve Tanıtım Daire Başkanlığında kullanılmak üzere promosyon malzemesi satın alma işlemi yapılacaktır. Bu hizmet, Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği’ne göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Bilgileri:

1-İdarenin;
a) Adresi: İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İSTANBUL
b) Telefon ve Faks Numarası: 0212 444 76 96
c) E-Posta: satinalma@ayvansaray.edu.tr
d) Web Sitesi: www.ayvansaray.edu.tr

2-İhale Konusu İşin;
a) Niteliği, Türü ve Miktarı: Toplamda 14 kalem promosyon malzemesi alımı yapılacaktır, ayrıntılı bilgiye idari ve teknik şartnamelerden ulaşabilir.
b) Yapılacağı Yer: Balat Yerleşkesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İstanbul. Merter Yerleşkesi, Tozkoparan, Haldun Taner Sk. No:21, 34173 Güngören/İstanbul.

3-İhalenin;
a) Yapılacağı Yer: İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İSTANBUL
b) Tarihi ve Saati: 12.11.2019 Saat 14:30
c) Usulü: Açık İhale
d) Doküman Bilgisi: İhale dokümanı(İdari Şartname, Teknik Şartname, Taslak Teklif Formu ve Taslak Sözleşme), idarenin 1. Maddede belirtilen adresinde görülebilir. Teklif verilebilmesi için dokümanın satın alınması zorunludur. Doküman posta yoluyla veya internet üzerinden satılmaz, bedeli ihale adı belirtilerek şartnamede belirtilen banka hesabına yatırılıp dekontu Satın Alma Daire Başkanlığına ibraz edilerek satın alınabilir. Doküman Bedeli 20,00 TL (Yirmi Türk Lirası).Banka bilgisi; Alıcı : İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Banka : Albarakatürk Alibeyköy Şubesi İban : TR80 0020 3000 0369 3384 0000 01
e) Teminat: Geçici ve Kesin Teminat alınmayacaktır.

4- Tekliflerin;
a) Verileceği yer: İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Ayvansaray Cad. No: 45 Fatih/İSTANBUL adresinde bulunan Satın Alma Daire başkanlığına teslim edilecektir.
b) Tarih ve Saat: 12.11.2019 Saat 14:15

5-İhaleye Katılabilmek için istenilen belgeler;
a) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya vekaletname.
b) İmza sirküleri.
c) Gerçek kişi olması halinde, imza beyannamesi.
d) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri.
e) İsteklilerin, son tebligat adreslerini gösteren Vergi Levhasının bulunması,
f) İdari Şartnamenin ekinde yer verilmiş forma uygun teklif mektubu.
g) Referans listesi