Havacılık Söyleşileri Başladı!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erhan Bütün tarafından organize edilen ‘’Havacılık Söyleşileri 1’’ semineri gerçekleşti.

Seminer dizisinin ilk konuğu İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan oldu.

Prof. Dr. Erhan Bütün’ün moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Ahmet Hakan Arslan öğrencilik ve kariyer hayatı ile ilgili önemli noktalara değindi.

Arslan; iş hayatına başlamadan eğitim sürecinde neler yapılması gerektiğinden, havacılık sektörünün beklentilerinden, staj döneminin öğrenciler açısından öneminden ve işe alım süreçlerinden bahsetti.

Öğrencilerinden katılımıyla etkili geçen seminer dizisi dönem boyunca devam edecek.