GSTMF Ceren Ağum İçmimari Öğrenci Projesi Ödülü İkinci Sefer Verildi

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından COVID-19 pandemisi nedeniyle 11 Aralık 2020 günü aramızdan ayrılan üçüncü sınıf öğrencisi Ceren Ağum’un adının yaşatılması için düzenlenen ve 20-21 Güz döneminde ilki verilen içmimari proje tasarım ödülü etkinliğinin ikinci seferi düzenlendi. Tüm bölüm öğrencilerinin 20-21 Bahar dönemi proje dersi final teslimi çalışmalarından yapılan seçki yarışma unsuru olarak değerlendirildi ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Atlıhan Onat Karacalı başkanlığında bölüm öğretim elemanlarından oluşan yarışma komisyonu tarafından ödül kazanan projeler seçildi. . 1. Sınıf öğrencisi Melek Beşkardeş, 2. sınıf öğrencisi Buse Uğur, 3. Sınıf öğrencisi Medine Koç ve ortak ürettikleri proje ile 4. Sınıf öğrencileri Aslı Ceren İskit ve Berna Çiçek’in beratları, dijital ortamda düzenlenen tören ile kendilerine iletildi. 20-21 Güz ve 20-21 Bahar yarıyıllarında bölüm düzeyinde verilmiş olan ödüllerin; 21-22 Öğretim Yılı itibarı ile kent ve sonrasında ülke ölçeğine yükseltilmesi ile üniversitemizin tanınırlığına katkı sağlamak da hedeflenmektedir.