Grafik Tasarımı Programı Öğrencimiz Carilla Karahan Lublin Uluslararası Bienal’in Afiş Yarışması'nda!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı programı öğrencimiz Carilla Karahan, Lublin Uluslararası Bienal’in Afiş Yarışması'nda “Clean Air” adlı afişi ile üçüncülük ödülü kazandı.

Lublin Güzel Sanatlar Fakültesi Maria Curie-Skłodowska Üniversitesi (UMCS), Lublin Kültürler Buluşması Merkezi (Spotkania Kültür) ve Lublin Derneği Açık Sanat Atölyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Uluslararası Lublin Afiş Bienali (Polonya) kapsamında gerçekleşen afiş yarışması 31 Mayıs itibarıyla sonuçlandı.

Carilla Karahan’ın 450. yıl temalı afişi ise Lublin Birliği’nin 450. Yılı temalı bölümünde sergilenmeye hak kazandı.

Öğrencimiz ayrıca Almanya’da düzenlenen “Mutzurwut” adlı Uluslararası afiş yarışmasında “Dead Flowers” adlı çalışması ile 3200 afiş arasından ilk 30’a kalarak finalist olmaya hak kazandı.

Carilla Karahan, 4. ULAB "Clean Air" Kategorisi, Üçüncülük Ödülü.

Carilla Karahan, 4. ULAB "Lublin Birliği'nin 450. Yılı" Kategorisi