Azami Süresini Dolduran Ön Lisans Programlarına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Ek Süre Sınavları Hakkında

2547 Sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin (c) bendi kapsamında, 2017- 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda azami öğrenim süresini tamamlamış olan Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan programlarda kayıtlı öğrencilere, aşağıda belirtilen tarihler arasında yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde etmiş olmaları şartı ile FF, FD ve DZ notu aldıkları tüm dersler için iki ek sınav hakkı verilecektir.

Ek süre sınavları sonunda öğrencinin başarı durumuna göre ilgili öğrenciye; ek süre, sınırsız sınav hakkı verilecek ya da ilişiği kesilecektir.

SINAV BAŞVURU İŞLEMLERİ

İlgili kanundan yararlanıp sınavlara başvuru yapacak olan öğrencilerin Ek Sınav Hakkı Başvuru Dilekçesini doldurduktan sonra 1-5 ekim 2018 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

SINAV BAŞVURU VE SINAV TARİHLERİ

1.Sınav

Başvuru Tarihi: 1-5 Ekim 2018
Sınav Tarihi: 11-12 Ekim 2018

2.Sınav

Başvuru Tarihi: 15-19 Ekim 2018
Sınav Tarihi: 24 Ekim 2018

2547 Sayılı Kanun’un 44. (c) maddesine ulaşmak için tıklayınız.

Ek Sınav Hakkı Başvuru Dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.