2021-2022 I. Çağrı Erasmus+ Öğrenci Hareketlilikleri İngilizce Yeterlik Sınav Sonuçları ve Erasmus Puanları (11.01.2022)

2021-2022 I. Çağrı Erasmus+ Öğrenci Hareketlilikleri İngilizce Yeterlik Sınav Sonuçları ve Erasmus Puanları:

Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

1. Anlaşmalı üniversite listesini ve üniversiteler ile ilgili ayrıntılı bilgileri linkte bulabilirsiniz.

Bu sebeple,

1. Partner üniversitelerin son başvuru tarihleri anlaşma listesinden incelenmelidir.
2. Öğrenciler üniversite tercihlerini ve başvurularını mutlaka bölüm koordinatörleriyle birlikte gerçekleştirmelidirler.

2. Başvuru çağrısında belirtildiği üzere, dil sınavına mazeretsiz girmeyen öğrencilerin bir sonraki başvurularında Erasmus puanlarından 5 puan düşülecektir. Resmi mazeret bildirmek için son tarih 19 Ocak 2022'dir. Mazeret ek belge ile desteklenmelidir.

3. Staj Hareketliliği öğrencileri için; staj yerinden alınacak kabul mektubu son teslim tarihi 28 Şubat 2022’dir. Bu tarihe kadar kabul mektubu getiremeyen öğrenciler Erasmus Staj Hareketliliğine katılamayacaklardır.

4. Asil olarak ilan edilen öğrenciler 14 Ocak Cuma saat 11:00de Kazlıçeşme kampüsü E Blok E244 dersliğinde düzenlenecek oryantasyon toplantısına katılmalıdır.

Staj için kabul mektubu örneği için tıklayınız.

Aşağıdaki veri tabanlarından staj yeri arayabilirsiniz: