2017 – 2018 Akademik Yılı Mezunlarımızı Uğurladık!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi 2018 Mezuniyet Töreni geride kaldı. 41 ön lisans programının mezun olduğu törende tüm akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz salonda yerlerini aldıktan sonra İstanbul Ayvansaray Üniversitesi V. Rektörü Prof. Dr. Sermin Örnektekin açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Ardından Mütevelli Heyet Başkanımız Doç. Dr. Tolga Yazıcı’nın konuşmasını tamamladıktan sonra üniversite birincimiz Ayşen AKKAYA ödülünü almak üzere sahneye davet edildi.

Tüm program birincilerimiz Plato Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Suat Dönmez ve Plato Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Nesrin Özdil ve Dr. Öğr. Gör. Bahadır Elal’dan ödüllerini almak üzere sahneye davet edildi. Ödüllerini alan öğrencilerimizden hemen sonra 2017-2018 akademik yılı tüm program mezunlarımız sahneye davet edilerek mezuniyet katılım belgelerini aldılar.

Mezuniyet yemininin ardından keplerini atan öğrencilerimizi kutlar, yaşam boyu başarılar dileriz.