20 EYLÜL 2021 GÜZ İNGİLİZCE YETERLİK (MUAFİYET) SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 10.00 da Kazlıçeşme kampüsünde Güz İngilizce Yeterlik (Muafiyet) Sınavı yapılacaktır. Sınava İngilizce hazırlık sınıfından muaf olmak isteyen 2021 yılı yeni kayıtlı öğrenciler ve geçen seneki yıllarda hazırlık sınıfından başarısız olan öğrenciler katılabileceklerdir. Sınava girmek isteyen öğrencilerin, 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 17.00 a kadar yabancidiller@ayvansaray.edu.tr adresine isim-soyisim, öğrenci numarası ve bölümlerini belirterek sınava katılmak istediklerini bildiren bir mail göndermeleri gerekmektedir. Mail göndermeyen öğrenciler sınava giremeyeceklerdir. Sınav salonları sınav öncesinde öğrencilere sitemizden duyurulacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.