1.Ulusal Mesleki Eğitim “Sağlık” Kongresi Gerçekleşti!

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen 1. Ulusal Mesleki Eğitim “Sağlık” Kongresi 17-18 Mayıs tarihleri arasında Balat Yerleşkesi’nde gerçekleşti.

Birinci günü dört oturumdan oluşan kongrenin açılış paneli; Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Prof. Dr. Nurdan Demirci, Dr. Öğr. Üyesi Zümrüt Bilgin, Dr. Gülten Okuroğlu ve Uzm. Dr. Gamze Menteşoğlu’nun katılımı ile Plato Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Suat Dönmez moderatörlüğünde başladı. İki gün boyunca devam eden oturumların başlıkları ise şu şekildeydi: Sağlık Eğitim Sistemi, Sağlık Hukuku ve Eğitimi, Sağlık İletişimi ve Eğitim, Sağlık Eğitimi ve Kalite, Sağlık Eğitimi ve Güvenlik ve Sağlıkta Kariyer Geliştirme.

İlki gerçekleştirilen Ulusal Mesleki Eğitim “Sağlık” Kongresi değerlendirmelerinin yapıldığı kapanış oturumu Dr. Öğr. Üyesi Suat Dönmez’in konuşması ile sona erdi.